Bah Dadeng Pelantun Lagu Pop Sunda "Papatong"








Bah Dadeng adalah penyanyi pop Sunda yang melantunkan lagu "Papatong". Berikut lirik lagu Papatong:



Beurang maju ka lohor
Papatong nu koneng euntreup na regang
Ngageter jangjangna keur ngagupayan 
Pancen keur wasiatan

*
Sore mengok ka Ashar
Papatong nu koneng hiber teu luhur
ngalayang ngawahan arek pamitan
poma tong ka jongjonan

Reff:
Papatong nu koneng teu tembong deui
Leungit indit teu pamit
Papatong nu koneng teu tembong deui
Tilem bewara baturna

Prak reureuh tina ka riweuh
Prak pasrah kanu Kawasa
Prak reureuh tina ka riweuh
Prak pasrah kanu Kawasa

Share on Google Plus
    Blogger Comment

0 komentar:

Posting Komentar